Aegon aov

Het afsluiten van een Aegon aov verzekering, is dat eigenlijk wel nodig voor een zzp’er of ondernemer? Ja, want voor zzp’ers bestaat geen ziektewet. Indien u een korte periode ziek bent zal dit meestal geen grote gevolgen hebben, maar bij langdurige arbeidsongeschiktheid kan dit verstrekkende gevolgen hebben.

Is het duur om een Aegon aovverzekering af te sluiten?

Is verzekeren te duur? Probeer eens een ongeluk. Dat verzekeren duur is wordt vaak gezegd, maar de laatste jaren zijn er veel aanbieders van aov verzekeringen erbij gekomen die beter betaalbaar zijn voor ondernemers.

Op dit moment heeft driekwart van de 820.000 zelfstandige ondernemers zonder personeel geen aov verzekering. Maar wie het risico loopt om een (lange) periode zonder inkomsten te komen te zitten door ziekte en geen buffer op zijn spaarrekening heeft. Dan doet u als ondernemer er goed aan om u alsnog te verzekeren.

Er zijn toch nog veel ondernemers die denken dat een Aegon aov verzekering erg duur is. Maar gelukkig is er steeds meer maatwerk beschikbaar. Laat je daarom goed adviseren door een aov verzekering adviseur zoals Aov-zzp.nl.